Minderwatt

Door het aanpassen van de bestaande verlichting kunnen wij een aanzienlijk energiebesparingen realiseren. De (ver)ouderde verlichting systemen voldoen vaak niet meer aan de eisen die daaraan gesteld worden. Om voor iedere situatie een sluitende oplossing te bieden zijn wij een samenwerking aangegaan met minderwatt®. Door deze samenwerking kunnen wij voor alle voorkomende situaties een passende oplossing aanbieden. Voorbeelden lichtoplossingen: Afhankelijk van uw situatie en bijkomende factoren zoekt minderwatt® naar een oplossing die het beste past. Van basic tot uitgebreide energiebesparende lichtoplossingen.

Een greep:

1) De vervanging van lichtbronnen is een voordelige en snelle manier om uw energiekosten te verlagen.

2) Tevens is het mogelijk om lichtbronnen met een lange levensduur toe te passen, wat zeer geschikt is voor hoge ruimtes, zoals bedrijfshallen. Met de vervanging van lichtbronnen én armaturen door meer efficiënte types heeft u het voordeel van synergie: 1+1=3.

3) Het toepassen van LED kan een goede energiebesparende verlichtingsoplossing zijn en een substantiële bijdrage leveren aan de vermindering van uw energiekosten. Echter is LED niet altijd geschikt; wij adviseren u dan ook graag.

4) Met een lichtmanagementsysteem schakelen aanwezigheidssensoren automatisch de verlichting uit in ruimten die (tijdelijk) niet gebruikt worden. Daglichtsensoren doseren de hoeveelheid licht van de armaturen afhankelijk van de daglichttoetreding. Door het volgen van de ontwikkelingen op dit gebied kunnen wij u voortdurend financiële en functionele voordelen te bieden.

Elektrotechniek Moerdijk | Plaza 11a | 4782 SL Moerdijk | T +31(0)168 - 40 28 58 | info@elektrotechniekmoerdijk.nl