Bedrijfsprofiel

In 1996 opgericht als eenmanszaak gegroeid tot het huidige bedrijf, een besloten vennootschap die inmiddels bewezen heeft een betrouwbare partner te zijn voor uw elektrotechnische- en aanverwante installaties.

De service echter is bij ons altijd op een hoog prioriteitsniveau blijven staan, de “platte” organisatie, welke door onze klanten, die wij liever benoemen als “partners”, als prettig wordt ervaren, hebben wij tot op de dag van vandaag steeds gehandhaafd. 

Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf hebben wij onze partners kunnen overtuigen als “aangenaam” om mee samen te werken op het gebied van elektrotechnische- en aanverwante installaties.

Daar wij niet pretenderen alle omvattende kennis voor deze installaties in huis te hebben, hebben wij voor specifiek vereiste kennis en vaardigheden deskundige partners gezocht welke ons eventueel terzijde kunnen staan voor het realiseren van u aanvullende wensen.

Bij Elektrotechniek Moerdijk vindt u dan ook de voordelen van een kleine en grote organisatie in één bedrijf, korte lijnen en communicatie, gekoppeld aan beleving en inzet.

Graag overtuigen wij ook u een goede partner te zijn voor u nu en in de toekomst te realiseren projecten.

Elektrotechniek Moerdijk | Plaza 11a | 4782 SL Moerdijk | T +31(0)168 - 40 28 58 | info@elektrotechniekmoerdijk.nl